logotype
img1
img2
img3
img4
img5
img6

XVIII. ročník memoriálu TUSK PDF Tlačiť E-mail

     V Sobotu, 2. júna už po 18. krát sa uskutočnilo memoriál TUSK. Spomienková futbalová sobota na počesť dvoch usnulých našich futbalistov Tibora Rajnu a Zoltána Foglszingera. Športová akcia sa začala uvítaním starostky Podunajských Biskupíc a podpredsedníčky Bratislavského samosprávneho kraja pani Alžbety Ožvaldovej, rodín Rajnaovcov a Foglszingerovcov a v neposlednom rade futbalistov a kamarátov.
    Po úvodných slovách v úmornej horúčave v prvom zápase si zahrali TUSK -ári medzi sebou v spomienkovom futbale. Mužstvá si rozdelili najstarší hráči Attila Csöllei a Ladislav Fülöp. Tento rok mal šťastnejšiu ruku pri výbere skorej menovaný a tak biele mužstvo TUSK-u zvíťazilo v pomere 9:5.
    Po krátkej prestávke sa hral druhý zápas sobotňajšieho dopoludnia medzi TUSK a ELBEA Futbal Team. Vyčerpaný TUSK-ári z predošlého zápasu a 30 stupňových horúčav podcenili svojho tradičného súpera a prvýkrát od založenia ELBEA FT prehrali 2:4.
    Po futbale si všetci prítomní vychutnali občerstvenie pripravené domácimi. 
    Podujatie sa konalo s finančnou podporou Bratislavského samosprávneho kraja.

Zápasy:

TUSK (bieli) - TUSK (červeni)     9:5 (4:1)

góly: Kovacs Ladislav 3x, Csöllei Attila st. 2x, Fülöp Péter 2x, Mester Krisztián, Kudlicska Róbert resp.: Mészáros Róbert 2x, Duman Dominik, Mónosi Tibor, Fülöp Kristián

Bieli: Rigó Beňadik - Kovács Ladislav, Kudlicska Róbert, Mester Krisztian, Danis Ladislav, Fülöp Péter, Csöllei Attila st.

Červení: Ferencz Árpád - Ferencz András, Mészáros Róbert, Mester Szilveszter, Fülöp Kristian, Mónosi Tibor, Fülöp Ladislav, Duman Dominik

TUSK Podunajské Biskupice - ELBEA FT      2:4 (2:0)

góly: Danis Ladislav, Mester Kristian resp.: Végh Lukáš 3x, Németh Štefan

TUSK: Rigó Beňadik - Mészáros Róbert, Mester Szilvester, Kovacs Ladislav - Mester Kristian, Csöllei Attila st.
striedali ešte: Danis Ladislav, Duman Dominik, Fülöp Péter, Ferencz András, Fülöp Kristian.

ELBEA: Németh Alexander - Kotula Martin, Kunovič Juraj, Ardan Peter, Hamar Ján, Lády Karol
striedali ešte: Végh Lukáš, Németh Štefan, Malinka Ivan, Pietro František, Garaj Róbert