logotype
img1
img2
img3
img4
img5
img6

Szórakoztunk, fociztunk és gyöztünk Budapesten PDF Tlačiť E-mail

     Egy szeptemberi vasárnapi kiruccanással ismét meglátogattuk budapesti barátainkat a XVI.kerületben. A "Kervárosi vigaszságok" keretében egy jó kis focimeccset is elkövettünk. Szernecsére jó idő volt, így az öreg csontok megfázására nem kellett vigyázni. Teljes mértékben a focira koncentrálhattunk. A kétszer harminc perces csatában egy picivel jobbak voltunk, de ez annak is köszönhetö, hogy a hazaiak már egy mérkőzésen túl voltak, amikor is 3:2 -es vereséget szenvedtek a "Parlamenti képviselök" csapatától.
     De vissza a mi mérközésünkre. Mivel a csapattal tartott két fiatalabb játékos is, ezért természetesen többet birtokoltuk a labdát. Az elsö 10 percben nem sikerült helyzetet kialakítani, azomban a hazai 2-es számú játékos öngóljával megszereztük a vezetést. Ezután már ment, mint a karikacsapás. id. Csöllei távoli lövésével 2:0 -ra növeltük elönyünket, majd Stančev-Ivanov Miťa lött (passzolt) be két gólt a hazai polgármester háta mögé. A hazaiak a félidö lefújása elött jogos büntetövel szépítettek.
     A második félidőben ismét a hazai 2-es számú játékos bombázott saját kapujába, majd Bacho találatával született meg a végeredmény.

* * *

FOTÓK / FOTKY

* * *

Budapest XVI.kerület - TUSK Podunajské Biskupice   1:6 (1:4)

gólok: 10. öngól, 14. id.Csöllei, 21. Stančev-Ivanov, 25. Stančev-Ivanov, 35. öngól, 45. Bacho

TUSK P.Biskupice:  Baláž Miroslav- Linka Jenő (30. Mónosi Tibor), Ozogány Károly, Henyig Marian, id.Csöllei Attila (15. Ferencz Árpád) - Nemec Rudolf, Csöllei Attila, Ozogány Dávid, Szelepcsényi Zoltán (25. id.Csöllei Attila) - Bacho Ľuboš (20. Stančev-Ivanov Dimitrij), Putz Walter

* * *

     Poslednú septembrovú nedeľu sme sa vybrali na priateľskú návštevu do Budapešti. V dobrom počasí sme odohrali slušný zápas s domácimi a vyhrali sme trošku vyším skôre, ale zaslúžene. Najkrajšou momentkou zápasu bol gól Attilu Csölleiho st., keď asi z 30 metrov prekonal domáceho brankára Pétera Kovácsa, mimochodom starostu mestskej časti. Domáci jediný gól strelili z pokutového kopu po ruke Ozogánya v 16-ke.

* * *



 

: : : Partneri : : :