logotype
img1
img2
img3
img4
img5
img6

Boli sme na XVI. ročníku ... PDF Tlačiť E-mail

     V sobotu 5. septembra sme si zaznamenali dalšiu účasť na súťaži vo varení guláša v Podunajských Biskupiciach. Tento rok sme zase neboli horší, ako iné roky. Umiestnenie na 4 až 18 mieste, čo znamená, že sme v prvej dvadciatke varičov v Biskupiciach.
     Ale na začiatok ... v piatok sme sa zišli na Hornádskej, pod altánkom. Samozrejme tí najskalnejší Oszi, Benö, Pöcsi, Jano a Arpi. Meszo by prišiel tiež, keby sa nezablúdil v Budapešti. Nakoniec dorazil až, keď všetko bolo hotové, taktiež s Atilom, ktorý zas musel robiť na našom štadióne ŠA Tryskáč. Futbal Maďarsko-Rumunsko sme nestihli, ale bolo to zábava.

     

Ráno o pol siedmej sme sa stretli na našom tradičnom mieste s číslom 6 (medzi 17-kou a 18-kou) :-) Držkovú varil Peter Fülöp, guláš Arpi Ferencz. Ostatní pomáhali, sekali, kúrili ...
 
     Nakoniec sme uvarili, došli rodina, kamaráti a známi. Zjedli nám všetko, my sme zas vypili, čo oni doniesli. Tradične dobrá nálada až do šiestej večera. Tu sme niektorí nestihli futbal Španielsko-Slovensko. Napokon si to pozrite na fotkách.


Team TUSK pod vedením Roba Mészarosa:
Ferencz Árpád (guláš)
Fülöp Péter (držková)
Rigó Benö
Danove Jan
Fülöp László
Csöllei Attila
Szelepcsényi Štefan
Fülöp Kristian
Bacho Luboš
objavili sa ešte Csöllei Attila ml., Ferencz András, Ozogány Karol, Miťa, Walter a ženy s tričkami Kika, Monika, Moni, Trudi, Klári, Edit, Gina