logotype
img1
img2
img3
img4
img5
img6

Évfordulós focigyözelem PDF Tlačiť E-mail

     Szombaton, október 10.-én 14:30 órai kezdettel barátságos focimeccsre került sor a Pozsonypüspöki önkormányzata és Budapest XVI. kerületi önkormányzata kulturális együttműködésének 10. évfordulója alkalmából. Találkozón a hazai TUSK a vendég önkormányzati csapattal mérközöt meg, amelyben Kovács Péter polgármester vezényletével kollégái Szász József alpolgármester és Horváth János sportbizottsági elnök is szerepet kapott.

     A hazai csapat föként az idösebb játékosok kaptak helyet, így a pályán szokatlanul kiegyenlített küzdelem folyt. A mérközést Ožvald Erzsébet "koccintójával" kezdtük, ami az adott idöjárási viszonyokban jól jött.

     Magát a játékot a Budapesti vendégek kezdték jobban, már a 3. percben Antalóczy Csaba jóvoltából meg is szerezték a vezetést. Aválasz késöbb a 10.percben jött, amikor Mászáros átadásából Ferencz bombázott a polgármester hálójába. Két percel késöbb ismét Ferencz volt eredményes, amikor jólhelyezett lövésére Kovács Péter későn érkezett. A félidö ezzel az eredménnyel végzödött. 

     A második félidöt a hazaiak kezdték jobban és Ozogány góljával megszerezték harmadik góljukat is. A vendégek minden erejüket az eredmény megfordítására áldozták, de gól már nem született. A mérközés Mészáros Róbert "házijával" ért véget.

FÉNYKÉPALBUM - FOTKY


TUSK Podunajské Biskupice - Budapest XVI.ker.     3:1 (2:1)

gólok: Ferencz Árpád 2x, Ozogány Károly resp.: Antalóczy Csaba

TUSK : Fülöp Péter - Ferencz Árpád, Nemec Rudolf, Mészáros Róbert - Ozogány Károly - Csöllei Attila
cseréltek: Fülöp László, Szelepcsényi Zoltán, Kovács János

Budapest XVI.ker.: Kovács Péter - Szász József, Horváth János, Dobre Dániel - Antalóczy Csaba, Horváth Ádám

     V sobotu , 10. októbra sa hral priateľský futbalový zápas na Tryskáči z príležitosti 10.výročia uzavretia priateľsta medzi Podunajskými Biskupicami a 16. obvodom Budapešti. Z hostí nastuli okrem iných aj starosta Kovács Péter, zástupca starostu Szász József a predseda sportového výboru Horváth János.
     V domácom mužstve nastupili väčšinou starší hráči ako napríklad 50-kári Csöllei, Fülöp L. alebo Ján Kovács.
     V sychravom počasí sa lepšie darilo domácim a dvoma gólmi Ferencza a Ozogánya vyhrali 3:1. Za hostí skóroval Antalóczy.