logotype
img1
img2
img3
img4
img5
img6

Vianočný večierok 2015 PDF Tlačiť E-mail

     Vianočný večierok - akcia, ktorá nám uzatvára rok, náš futbalový aj nefutbalový, hlavne spoločný rok cirka 25 futbalistov a ich rodín.

     V piatok 11.-ho decembra sme sa zišli vyhodnotiť rok. Úspešný, ale aj smutný. Úspešný, lebo sme mali veľa-veľa spoločných akcíí a veľa turnajových víťazstiev a smutný, lebo jeden z nás nás navždy opustil.

          Dobrý rok, dobrá zábava. Poďakovanie všetkým.Nakoniec to bol dobrý rok a tak, ako po ostatných rokoch nám to vyhodnotil Laco ... Ano? ... Potom nás prekvapil náš sponzor Martin Kotula, majitel firmy ELBEA s.r.o a na večierku nám daroval 300 €-vú poukážku, ktorú si plánujeme využiť na posilnenie reflektorov na ŠA Tryskáč. Ďakujem mu a môžme konštetovať, že tohtoročná spolupráca bola výnimočná.

Na večierku to zhrnul Oszi, tak to skúsime zhrnúť aj mi, bez toho, aby sme vyčítali mladým, že na TUSK turnaji boli iba druhí, napriek tomu, že hrali najlepšie a odovzdali všetko, čo bolo v ich silách.
Musíme si pripomenúť turnajové víťazstvo spoločného mužstva v Human Base Cup, víťazstvo mužstva nad 40 rokov na TUSK turnaji a víťazstvo mladých na turnaji Tryskáč. Boli to chvíle zábavy, spoločného užitia času a spokojného užívania chvíľ z postu víťaza.

Na večierku sme sa samozrejme cítili veľmi TUSKovo ... dobre, veľmi dobre. Bola zábava, jedlo, pitie, výborná muzika, na čo sme tancovali viacerí až do bieleho rána.

FOTKY