logotype
img1
img2
img3
img4
img5
img6

Sátorozás a Dunánál 2017 PDF Tlačiť E-mail

Hétvégi öszpontosítás, de nevezhetnénk még háromnapos TUSK gasztro fesztnek is az elmúlt hétvégét.

     Június elsö hétvégéjen ugyanis összejöttünk a az évközi szokásos dunai táborozásunkon, ami természetesen több féle jóízü kajával volt megspékelve. Szombaton délután az öt stabil TUSK tag felállította sátrát, majd hoszabb elenörzések után föttcsülköt vacsoráztunk. Közben raklapból néhány keretibútort is elkészítettünk. (Árpi, Kiko, Pitti)
A pénteki összeállítás a következö volt: Péter, Róbert, Kristián, István és Árpád. Ja ... Magdus is kinézett.

Szombat reggel Magdus hagymás-szalonnás-kolbászos rántottát készített, majd megkezdtük a gúlyás fözését, amibe több finomságon (gomba, krumpli...) kívül vadmalac, öz és marhahús is keveredett.
Délben jöttek a rokonok. Mindenki itt volt aki 100db-töl hangosabban tud beszélni. Este megjelent Rudo a P.T. elnöke is.
Késö este mintegy taktikai felkészülés keretébem, bajnokok ligája döntöt néztünk. 80éves kapus játszott a madridi színészválogatott ellen (... aki nem tudott aludni, az Borbás Marcsitól tanult még egy kis technikát ... Meszo) A többiek aludtunk. Hárommal többen mint elözöeste. Mert itt maradt Móni, Kika és Flórián is.

     Vasárnap megjelent még egy TUSK-os, Attila a babájával. Reggeli, csináld magad amit találsz akcío majd ebédre újházi kakas levest ettünk Mészárosék jóvoltából, aztán Pöcsi készítette sülthúst ki kenyérrel, ki anélkül. Krumplit nagyon nem ehettünk, mert Kristian faszenet csinált belöle.

Nem volt hiány süteményben sem - gyümölcsös felfújt, tiramiszu torta ...
A jó kis hétvége után békességben hazatértünk. 

FOTODOKUMENTÁCIÓ