logotype
img1
img2
img3
img4
img5
img6

Vítame Vás na našom webe :: Üdvözöljük honlapunkon :: Willkommen auf unserer Webseite :: Welcome to our site :: TEMETŐ UTCAI SPORT KLUB

Balatonfüred 2018
Turnaje, Poháre, Memoriály, Zápasy

Augusztus utolsó hosszúhétvégéjét a Balaton partján, Balatonfüreden töltötte csapatunk 24 fös része. Pénteken fél 10-kor indultunk útnak Pali soförünkel a Szentháromság térröl , Pozsonypüspökiröl, hogy még javában kihasználhassuk a péntek délutáni balaton vizét.
Így is lett. Zászlónkal az autóbusz ablakában vittük hírünket az Annabella szállóba, ahol gyorsan elfoglaltuk a 13 szobát, megbeszéltük Mezö Béla sporival a szombati fociprogramot, lekezeltünk a Hviezdás püspökiekkel Kovács Jancsival és Tomival, majd sipirc a Balaton. A víz 28-29 fokos volt, fantasztikus. Néhányen a szálloda medencéjeit is kipróbálták, majd vacsora után a borok utcájában kóstoltuk a szölölét.
Szombaton Anikó fogadott a mecs színhelyén, ahol kispályás de magasszínvonalú focit követtünk el a Balatoni mentösökkel. Az eredmény lejjebb. Majd Attila átvette a "Szmöre" kupát, amelyet Kovács Jani barátunk emlékére alapított felesége. Ezután magyaros lecsó János kedvenc helyén a "Garázsnál". Ettünk-ittunk szórakoztunk új füredi barátainkal ... köszönjük Anikó.
Délután még sokan kihasználták a kellemes nyárutói idöjárást és a meleg Balatoni vizet egy kis csobbanásra, majd este megittuk a borutca maradék borát.
     Reggel a hideg (10 fok) aztán hazautasított. Csupán ebédre álltunk meg a vámosszabadi Vidra csárdában, majd kora délután ismét a püspöki fötéren találtuk magunkat.
     Fáradtan, de élményekkel teli tértünk haza.
     Köszönet mindenkinek.
     Focistának, szurkolónak, feleségnek, barátnönek, Maťonak, Pali soförnek, Anikónak, Mezö sporinak és a Füredi mentösöknek a fantasztikus hétvégéért. FOTÓK

Posledná úprava Piatok, 14 September 2018 10:04
Čítať celý článok...
 
... naše plány na najbližšie obdobie ...
Aktuality

8.9.2018 :

Biskupický guláš

Mestská časť Bratislava – Podunajské Biskupice organizuje dňa 08. septembra 2018 v poradí už XIX. ročník Súťaže vo varení guláša.
Do súťaže sa môžete prihlásiť od 31. mája 2018

22.9.2018 :

Turnaj "HVIEZDA-TRAMBUS"

Boli sme pozvaný na turnaj futbalového mužstva Hviezda-Trambus.
Turnaj 4 mužstiev bez vekového obmedzenia

Posledná úprava Pondelok, 03 September 2018 11:04
Ďalšie akcie ktoré nás čakajú >>>
 
Meszo 50-es focija.
Turnaje, Poháre, Memoriály, Zápasy

     Egyik törzsemberünk, Mészáros Róbert augusztus 13.-án töltötte be a félszázadik életévét.
Ezalkalomból megelözve a szeptember 1.-én leendö ünnepséget, megtartottuk az ilyenkor szokásos 50-es focit. Külömbség csak annyi volt , hogy foci elött-után fogyasztottunk az ünnepelt egésségére.

Meszo csapat - Ellenség     7:8

M.Cs. : Rigó Benö - Mészáros Róbert, Mónosi Tibor, Fülöp Péter, Mester Krisztián, Danis László, Madács Gabriel

Az ellenség: Ferencz Árpád - Kovács Ladislav, Salay Ján, Fülöp László, Kudlicska Róbert, König Roman

Posledná úprava Streda, 22 August 2018 07:46